KOCAELİ / İZMİT - Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu

SONGÜL DANACI - Okul Müdürü

Songül DANACI

Okul Müdürü

Songül Danacı, Hatay ili Antakya ilçesinde doğdu. Hatay/Antakya ilçesine bağlı Vali Teoman ilkokulu, Atatürk Ortaokulu ve Merkez Lisesinden mezun oldu. Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliğini bitirdikten sonra 1994 yılında Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesinin İbni Sina İlkokulunda öğretmen olarak göreve başladı. 1997 yılında Antakya Açıkdere İlköğretim Okulunda bir yıl çalıştıktan sonra Dursunlu Gazi İlköğretim Okulunda üç yıl Sınıf öğretmeni olarak çalıştı. 2000 yılında ÖSYM’ce yapılan müdürlük sınavını kazandıktan sonra; 03/07/2000-21/07/2000 Eğitim Yönetimi Kursu (Hacettepe Üniversitesi) ANKARA- sonunda yapılan sınavda da başarılı olması sonrası Altınözü M.Cumhuriyet İlköğretim Okulunda müdür olarak göreve başladı. 2003-2010 tarihleri arasında Kuzeytepe Memduh Özkaya İlköğretim okulunda, 2010-2014 yılları arasında Toygarlı Gazipaşa İlköğretim Okulunda müdür olarak görev yaptı. 2014 yılından itibaren Maşuklu Hayrittin Çolakoğlu İlkokulundaki müdürlük görevine devam etti. 06 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremden sonra 18 Nisan 2023 tarihinde Kocaeli ili Gölcük ilçesi Cumhuriyet İlkokuluna öğretmen olarak tayin edildi. 18 Eylül 2023 Gölcük İlçesi Piyalepaşa İlkokulunda müdür yardımcısı olarak görevlendirildi.

ÖSYM tarafından yapılan EKYS sınavında başarılı olması üzerine, 2023 Yılı İlk Defa Yönetici Görevlendirme kapsamındaki müracaatı sonrası, 2023 yılı Ekim ayı itibariyle Kocaeli-İzmit Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulunda okul müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve üç çocuk annesidir.